PDF PDF Print

Vakantie pastor

Vakantie

Van 21 augustus tot en met 4 september ben ik met vakantie. Gedurende deze periode wordt de pastorale zorg waargenomen door pastoor Scheltinga. Wanneer u pastorale zorg nodig heeft in die periode wordt u verzocht contact op te nemen met de secretaris van het kerkbestuur, deze kan dan zorgen voor een vervanger.

Verhuizing

Het is een beetje vreemde vakantie. Ik zal met mijn gezin verhuizen naar de pastorie aan de Witte de Withstraat. Nu alleen hopen dat het daar een beetje leefbaar is. De aannemers moeten nog heel wat doen en onze spullen moeten toch een plek vinden. 5 september gaan de kinderen weer naar school, dus we kunnen ook niet langer wachten op de verbouwing. Gelukkig is de kerk op dit moment niet in gebruik, dus kunnen we daar wellicht voor korte tijd kamperen. Als we tenminste maar wat kunnen koken en de douche gebruiken.

Pastor Victor Scheijde

Reacties: Geen berichten
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.