Oud-Katholiek Groningen

Juli | MAAK RUIMTE! DE KERK MOET LEEG!

Ontmoetingsdag en fair voor buurtbewoners en parochianen

Schrik niet, we jagen niet weg, we willen juist veel mensen zien, aantrekken, zowel parochianen als niet-parochianen.
Wat is er aan de hand?
Op 25 augustus wil de Oud-Katholieke Parochie v.d. H. Martinus zich als nieuwe "buurtbewoner" in de Witte de Withstraat presenteren.
Hoe?
Door middel van een "open-dag-met-activiteiten", een fair.
Er komen kraampjes waarin we spullen willen verkopen: eet- en drinkwaren, boeken, "rommeltjes", delen van het interieur (b.v. een veiling van de kerkbanken), (kerkelijke) literatuur e.d.
Verder komen er oud-Hollandse spelen, waaraan jong en oud kan deelnemen. De straat wordt geactiveerd i.s.m. de buurtvereniging. Er komen een partytent en statafels.
Ter afsluiting hebben we een agapé (straat-) barbeque (of Amerikaanse BBQ) in gedachten, waarvoor iedereen gevraagd wordt wat te eten en/of te drinken mee te nemen.
Wie doet er mee en wat kun je doen?
We hebben uiteraard hand - en spandiensten nodig.
We hebben waren en spullen nodig voor de verkoop in de kraampjes.
Want, naast het sociale aspect (contact met de buurt én met de oecumene in de stad) hopen we ook dat deze fair geld oplevert voor onze nieuwe kerk!
We doen dus graag een oproep uitgaan naar iedereen om mee te helpen, eet- en drinkwaren te leveren (b.v. zelfgebakken cake en/of taart of wat er ook maar te eten en te drinken is), "rommeltjes" te verzamelen voor de afdeling rommelmarkt.
Zet 25 augustus in je agenda!
Opgeven voor alles en nog wat bij
Marieke Voogt, tel: 0641487699 of via de mail op de contactpagina
Marieke, Eddy en pastor Victor