PDF PDF Print

Zegen op weg naar de eerste heilige Communie

Vandaag was het een bijzondere avond in de Oud-Katholieke kerngroep in Leeuwarden. We mochten Gea de Vries-van Gunst begroeten die begint met haar weg naar haar eerste heilige Communie. De komende tijd zal zij zich bezinnen op het geloof en leren wat het betekent om samen te delen in de eucharistie. Naar verwachting zal zij in de Paasnacht in Groningen haar eerste heilige Communie ontvangen.

Een bijzondere weg op een bijzonder moment. Zaterdag stond overdag in het teken van de roeping van de apostel Paulus, 's avonds vierden we echter de zondagse liturgie, welke in het teken stond van de vissers van mensen. Alles draaide om roeping en wat het betekent om je roeping te volgen, zowel als voorganger, maar vooral als lid van de Kerk. Volgelingen van Christus zijn we allemaal en geroepen tot eenheid met elkaar als kerngroep, als parochie, als Kerk, als christenen.

Dat Gea een mooie tijd tegemoet mag gaan en bijzondere dingen en mensen op haar pad mag treffen, in de navolging van Christus.

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.