Oud-Katholiek Groningen

Oktober | Gelegenheidskoor voor 'a Festival of nine Lessons & Carols'

Het Festival of Nine Lessons & Carols is een traditie in de Anglicaanse Kerk en wordt gezien als voorbereiding op het kerstfeest. Bekende Engelse Christmas Carols, meezingmomenten en enkele Bijbellezingen. Het verwarmt je hart en tovert een glimlach op je gezicht. Dan is het echt Kerstmis!
Dit jaar wil de Oud-Katholieke St. Martinusparochie dit voor het eerst opzetten samen met Grace Church, van de Anglicaanse kerk. Wil je meezingen? Geef je dan op voor ons gelegenheidskoor.
Sinds woensdag 15 oktober zijn we namelijk dit gaan instuderen. We doen het op een laagdrempelige manier, waarbij gezelligheid voorop staat. Gezellig samen zingen. Het koor staat onder leiding van dirigent Leo van Noppen.
Naast de bekende titels zoals ‘Once in Royal David’s city’ en ‘Hark, the herald angels sing’ zijn er in de loop der jaren nieuwe liederen gecomponeerd en bewerkt. Ook zullen we enkele Nederlandstalige Kerstliederen instuderen.
Natuurlijk willen we het niet voor onszelf houden en willen we het twee keer uitvoeren. Op 20 december in Leeuwarden en op 21 december in Groningen. Beide avonden om 19.00u
Wil je meedoen en vind je het leuk om te zingen, geef je dan snel op bij pastoor Victor Scheijde via de contactpagina of via tel. 050-3644256

We starten op:
Woensdag 15 oktober 19.30u
In:
De Oud-Katholieke Sint Martinuskerk, Witte de Withstraat 2
Om de kosten te drukken voor de repetities vragen we een vrijwillige bijdrage.

 

Pastoor Victor Scheijde

Oud-Katholieke St. Martinusparochie

 

The Revd Sam Van Leer

Grace Church