PDF PDF Print

Kinderkerstnacht

Dit jaar kunnen kinderen met hun ouders op woensdag 24 december naar de kinderkerstnacht in de oud-katholieke Sint Martinuskerk aan de Witte de Withstraat in Groningen komen. Om 19.00 uur begint de kinderkerstnacht. In deze dienst staat het traditionele kerstverhaal centraal. We hebben een leuke manier gevonden om het verhaal te vertellen en uit te leggen waarom we elk jaar weer met z'n allen kerst vieren. Geen mooier begin dan met elkaar zingen in een mooie kerk met kaarsjes en natuurlijk luisteren naar het kerstverhaal. Daarna maken we het nog even gezellig in de parochiezaal met wat warme chocolademelk, kerstbrood, kerstkoekjes en ander lekkers.

Er is ook een kerstnachtmis om 21.30u, waarna er gelegenheid is voor een drankje en kerstbrood en elkaar een zalig Kerstfeest te wensen.

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.