Oud-Katholiek Groningen

Augustus | Wijding kerkgebouw

Met genoegen nodigt het kerkbestuur van de Oud-Katholieke parochie van de H. Martinus u uit om de wijding van onze Sint Martinuskerk in Groningen met ons mee te vieren.
Na meer dan veertig jaar zoeken heeft de parochie daarmee een eigen plaats van samenkomst voor haar parochianen die uit de wijde omtrek komen. De parochie van de H. Martinus heeft dan ook een regionale functie en haar ambtsgebied strekt zich uit over de provincies Groningen en Drenthe.
De wijding van de kerk zal plaatsvinden in een pontificale eucharistieviering waarin de aartsbisschop van Utrecht, Joris Vercammen, voor zal gaan. Na afloop van de viering is er een receptie.
De viering vindt plaats op:
Zondag 4 september om 14.00 uur.
Het adres is:
Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen.
Op zondag is er aan de straat beperkte mogelijkheid tot vrij parkeren. Op loopafstand van de kerk vindt u parkeergarage Westerhaven. De kerk staat op ca. 10 minuten loopafstand van het NS-station.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Graag zouden wij bericht van uw komst ontvangen. Wilt u bij voorkeur per mail aangeven of en met hoeveel personen u komt? U kunt zich dan richten tot onze kerkmeester mevr. A. Zomervrucht