PDF PDF Print

Kerstnacht 2016

Kom je ook naar de Kerstnacht op 24 december 2016?

Speciaal voor de kinderen is er om 19.00 uur een korte viering met de zegening van de Kerststal in de oud-katholieke Sint Martinuskerk aan de Witte de Withstraat in Groningen komen. In deze viering staat het kerstverhaal centraal. We hebben een leuke manier gevonden om het verhaal te vertellen en uit te leggen waarom we elk jaar weer met z'n allen kerst vieren. Geen mooier begin dan met elkaar zingen in een mooie kerk met kaarsjes en natuurlijk luisteren naar het kerstverhaal. Daarna maken we het nog even gezellig in de parochiezaal met wat warme chocolademelk, kerstbrood, kerstkoekjes en ander lekkers.

Er is ook een Kerstnachtmis om 21.30u, daarin gedenken we in het bijzonder dat Jezus geboren werd en dat daarmee het Licht in de wereld kwam. Ook daarna maken we het weer gezellig met een drankje en kerstbrood en kunnen we elkaar een zalig Kerstfeest wensen.

Dus 24 december 2016:

  • 19.00 uur Kinderkerstnacht met zegening Kerststal
  • 21.30 uur Kerstnachtmis

Iedereen is altijd welkom bij de vieringen.

Bewaren

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.