PDF PDF Print

A Festival of Nine Lessons & Carols

Op 9 en 10 december 2017 vieren de Oud-Katholieke parochie van de H. Martinus, Grace Anglican Church en de Rooms-Katholieke Hildegardparochie, Salvator Maria gemeenschap 'A Festival of Nine Lessons & Carols' in de Sint Jozefkathedraal en de San Salvatorkerk.

Het Festival of Nine Lessons & Carols is een traditie in de Anglicaanse Kerk en wordt gezien als voorbereiding op het kerstfeest. Bekende Engelse Christmas Carols, meezingmomenten en enkele Bijbellezingen. Het verwarmt je hart en tovert een glimlach op je gezicht. Dan is het echt Kerstmis!
Dit jaar organiseert de Oud-Katholieke parochie van de H. Martinus, Grace Anglican Church en de Rooms-Katholieke Hildegardparochie, Salvator Maria gemeenschap dit samen in Groningen op twee locaties.

Voor dit evenement is er een gelegenheidskoor opgericht dat onder leiding staat van dirigent Leo van Noppen.
Naast de bekende titels zoals ‘Once in Royal David’s city’ en ‘Hark, the herald angels sing’ is er ook ruimte voor Nederlandse en Duitse liederen.
Op 9 december is het in de Sint Jozefkathedraal (Radesingel 4) en op 10 december in de San Salvatorkerk (Hora Siccamasingel 202). Beide avonden om 19.30u

Toegang is vrij, tijdens de viering wordt er gecollecteerd.

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

telefoon: 06-27865967 (dinsdag en vrijdag, zie contact voor meer info)

Welkom bij de kerkdiensten op de 1e en 3e (en 5e) zondag van de maand 11.00u

2e en 4e zondag van de maand Anglicaanse viering in Groningen om 10.30u

De dagkapel is dagelijks open tussen 10.00u en 18.00u