PDF PDF Print

Indrukwekkende Aswoensdagviering

De Aswoensdag, de dag waarop de veertigdagentijd begint, dit jaar werd voor de eerste keer op de woensdag zelf gevierd. Bijzonder was dat dit niet in de traditionele vorm van een Eucharistieviering was, maar in een dienst van Schriftlezing en gebed. De viering werd ondersteund door de Cantorij van Wagenborgen o.l.v. onze eigen cantor Eddy Ufkes.

Voor een eerste keer en dan ook nog op een dag zo middenin de week waren er veel mensen op af gekomen. Het was toch weer echt een belevenis zo.

Voor de kerk had de pastor een schaal neergezet waarin de overgebleven Palmtakjes werden verbrand. De mensen konden bij binnenkomst hun takjes er in werpen. Daarna werd de overgebleven as meegenomen naar binnen waar deze later gezegend werd en op de hoofden van de aanwezigen gelegd.

Op naar Pasen!

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.