PDF PDF Print

AANKONDIGING: ZEILWEEKEND

Van 16 t/m 18 september vindt voor de tweede keer het zeilweekend plaats. Het vorige zeilweekend was een groot succes dus daarom hebben we het voor dit jaar weer gepland. We gaan varen op het IJsselmeer in een zeilschip waarop we ’s nachts ook slapen. Aan boord is er tijd voor leuke spellen, goede gesprekken en aan dek zitten in de zon, maar ook kun je de schipper mee helpen met het zeilen van het schip. Natuurlijk wordt er af en toe ook aangemeerd bij leuke plekken aan de rand van het IJsselmeer.

Ben je tussen de 12 en de 18 jaar en heb je zin in een weekend op het water?

Neem dan contact op met Joost Hoetjes (joosthoetjes@gmail.com)  of Jutta Eilander (jutta@okkn.nl / 06-16044888) voor meer info.

Er is plek voor 20 deelnemers, dus zorg dat je er snel bij bent als je mee wilt.Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.