PDF PDF Print

Troosteloze straat

Enige tijd geleden was de Paterswoldseweg al aan de beurt voor groot onderhoud. Vanaf vandaag is echter ook de straat van de Oud-Katholieke sint Martinusparochie aan de beurt. Hierdoor zal de straat de komende maanden bijna niet bereikbaar zijn. Vanaf vandaag biedt de straat dus een zeer troosteloze aanblik.

Het werk aan de Witte de Withstraat is vandaag begonnen met het kappen van de oude bomen. Deels waren ze ziek, of zodanig oud dat ze langzamerhand een gevaar begonnen te worden. Andere bomen wilden niet goed aanslaan in de vochtige grond. Later zullen er nieuwe bomen worden geplant. Dit zullen Amerikaanse essen (Autumn Applause) worden. Dit zal het aanblik van de straat verbeteren. Verder wordt de gasleiding vervangen, waarna de straat helemaal wordt verbeterd. Zo zullen er straks veel meer parkeerplaatsen zijn en zal er bij het kinderdagverblijf een "kiss and ride" zone komen.

Voorlopig is het dus wat rommelig, maar straks staat onze kerk weer in een prachtige straat. Nu het kerkgebouw zelf nog!

Pastor Victor

20 september 2012

 

Reacties: Geen berichten
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

telefoon: 06-27865967 (dinsdag en vrijdag, zie contact voor meer info)

Welkom bij de kerkdiensten op de 1e en 3e (en 5e) zondag van de maand 11.00u

2e en 4e zondag van de maand Anglicaanse viering in Groningen om 10.30u

De dagkapel is dagelijks open tussen 10.00u en 18.00u