PDF PDF Print

Wijding kerkgebouw

Met genoegen nodigt het kerkbestuur van de Oud-Katholieke parochie van de H. Martinus u uit om de wijding van onze Sint Martinuskerk in Groningen met ons mee te vieren.
Na meer dan veertig jaar zoeken heeft de parochie daarmee een eigen plaats van samenkomst voor haar parochianen die uit de wijde omtrek komen. De parochie van de H. Martinus heeft dan ook een regionale functie en haar ambtsgebied strekt zich uit over de provincies Groningen en Drenthe.
De wijding van de kerk zal plaatsvinden in een pontificale eucharistieviering waarin de aartsbisschop van Utrecht, Joris Vercammen, voor zal gaan. Na afloop van de viering is er een receptie.
De viering vindt plaats op:
Zondag 4 september om 14.00 uur.
Het adres is:
Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen.
Op zondag is er aan de straat beperkte mogelijkheid tot vrij parkeren. Op loopafstand van de kerk vindt u parkeergarage Westerhaven. De kerk staat op ca. 10 minuten loopafstand van het NS-station.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Graag zouden wij bericht van uw komst ontvangen. Wilt u bij voorkeur per mail aangeven of en met hoeveel personen u komt? U kunt zich dan richten tot onze kerkmeester mevr. A. Zomervrucht

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

telefoon: 06-27865967 (dinsdag en vrijdag, zie contact voor meer info)

Welkom bij de kerkdiensten op de 1e en 3e (en 5e) zondag van de maand 11.00u

2e en 4e zondag van de maand Anglicaanse viering in Groningen om 10.30u

De dagkapel is dagelijks open tussen 10.00u en 18.00u