PDF PDF Print

Doe mee in ons projectkoor

A Festival of Nine Lessons and Carols 2017

Het Festival of Nine Lessons & Carols is een traditie in de Anglicaanse Kerk en wordt gezien als voorbereiding op het kerstfeest. Bekende Engelse Christmas Carols, meezingmomenten en enkele Bijbellezingen. Het verwarmt je hart en tovert een glimlach op je gezicht. Dan is het echt Kerstmis!

Dit jaar willen we dit nu voor de derde keer opzetten, nu in een oecumenische samenwerking tussen de Rooms-Katholieke Salvator Maria gemeenschap van de Hildegardparochie, Grace Anglican Church en de Oud-Katholieke parochie v.d. H. Martinus.

Wil je meezingen? Geef je dan snel op voor ons gelegenheidskoor.

Vanaf donderdag 26 oktober willen we namelijk dit gaan instuderen onder leiding van Leo van Noppen. We doen het op een laagdrempelige manier, waarbij gezelligheid voorop staat. Gezellig samen zingen.

Naast de bekende titels zoals ‘Once in Royal David’s city’ en ‘Hark, the herald angels sing’ zijn er in de loop der jaren nieuwe liederen gecomponeerd en bewerkt. Ook zullen we enkele Nederlandstalige Kerstliederen instuderen.

Natuurlijk willen we het niet voor onszelf houden en willen we het twee keer uitvoeren. Op 9 december in de kathedrale kerk van St. Jozef en op 10 december in de San Salvatorkerk. Beide avonden om 19.30u

Wil je meedoen en vind je het leuk om te zingen, geef je dan snel per email op bij pastoor Victor Scheijde. Geef daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en email adres op en bij welke stemgroep u hoort.

We starten op:

Donderdag 26 oktober 19.30u

In:

De San Salvatorkerk, Van Starkenborgstraat 1 in Groningen

Om de kosten te drukken voor de repetities vragen we een bijdrage van €35,-/ studenten en lage inkomens €15,- (de kosten mogen geen reden zijn om niet mee te doen, neem dan contact op met één van de pastores).

Pastoor Victor Scheijde                                                                                                               

Oud-Katholieke parochie van de H. Martinus

The Revd Sam Van Leer

Grace Anglican Church

Pastor Arjen Jellema pr.

Hildegardparochie, Salvator Maria gemeenschap

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.