PDF PDF Print

Oud-Katholieke Spiritualiteit in internationaal verband

Ook dit jaar is er weer gelegenheid om in internationaal verband met elkaar van gedachten te wisselen over de oud-katholieke spiritualiteit tijdens de 'Tage der Einkehr'. Het thema is dit jaar:  “Geh in deine Kammer” (mt 6,6) – Kraft des Gebetes bei Bischof Eduard Herzog (1841-1924)

Aartsbisschop Dr. Joris Vercammen (Utrecht), bisschop em. Dr. John Okoro (Dornbirn), Pfarrer Thomas Walter (Deggendorf) en Dr. Ulf Karwelies (Bielefeld) zullen met korte referaten het onderwerp inleiden. Elke inleiding wordt gevolgd door een meditatie.

Bij de dagindeling wordt rekening gehouden met de gebedsdiensten van de monniken (om 07.30 uur, 12.00 uur en 20.30 uur).

Tijd: van vrijdag 6 juli (12.30 uur) tot maandag 9 juli 2018 (tot 13.00 uur, na de middagmaaltijd)

Locatie: Benedictijner abdij van Sint-Willibrord in Doetinchem 

Voertaal: Duits

Deelnemers: geestelijken en geïnteresseerde leken uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Omdat het aantal deelnemers tot 23 - inclusief de begeleiding - beperkt is, zullen aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Kosten, ter plaatse te betalen in contanten: € 185,50 + € 10,00 voor beddengoed (als u die wilt huren) plus reiskosten. Mochten de kosten een bezwaar zijn dan zal geprobeerd worden hiervoor een oplossing te vinden. U kunt daartoe mailen naar: werkwoche-ak@web.de.

Nadere inlichtingenwerkwoche-ak@web.de

Aanmeldingen tot 6 juni 2018: buro@okkn.nl


Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 21 maart 2018

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.