PDF PDF Print

Vertrek pastoor Victor

Afscheidsviering zondag 7 juli

Op 7 juli 2019 neemt pastoor Victor samen met zijn gezin afscheid van de parochie in Groningen. Na bijna negen jaar te hebben gewerkt in deze mooie parochie is het tijd om verder te trekken. Door het emeritaat van pastoor Wietse van der Velde, kwam er een vacature vrij in Hilversum. Na een uitgebreide verkenning heeft de aartsbisschop besloten om mij te benoemen tot pastoor van Hilversum. Samen met Marijn en de kinderen hebben we hier goed over nagedacht en zijn we van mening dat dit voor ons een goede stap is op dit moment. Het past in de volgende fase van ons leven waarin onze kinderen volwassen worden en langzamerhand hun eigen keuzes gaan maken. Ook geloven we dat het goed is dat de parochie een nieuwe pastoor krijgt die verder kan bouwen op de dingen die we met z’n allen hier hebben opgebouwd.

Het is geen gemakkelijke keuze geweest, omdat ik en wij als gezin ons zeer prettig voelen in deze mooie parochie en geweldige stad. Het is voor mij mijn eerste parochie geweest, waar ik enorm veel heb geleerd en enorm ben gegroeid. Daarbij heb ik mij door u altijd gesteund gevoeld en met liefde omgeven. Ik zal het hier enorm gaan missen en mijn gezin ook.

Op dit moment weet ik nog niet wie mijn opvolger zal worden, maar ik hoop dat dat snel bekend wordt. Wij zullen in de zomer verhuizen naar Hilversum. Ons afscheid is gepland op zondag 7 juli.

In Christus verbonden,
 

Pastoor Victor Scheijde

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.