PDF PDF Print

Sint Maarten langs de weg

Nieuwe website

Sinds een tijd hebben we een proefwebsite. Dit beviel goed. Deze site heeft nu een eigen domein omdat het nog niet mogelijk is dit onder het landelijke domein van de OKKN te plaatsen.
Het doel is om een toegankelijke website te hebben die beter op mobiele apparaten is te lezen.
Nog niet alle informatie is overgezet, maar dat zal langzamerhand zeker ... Lees verder>>

Vertrek pastoor Victor

Op 7 juli 2019 neemt pastoor Victor samen met zijn gezin afscheid van de parochie in Groningen. Na bijna negen jaar te hebben ... lees verder>>

BISDOMDAG AARTSBISDOM UTRECHT

Allemaal maken wij deel uit van families: minstens hebben wij een gezin van herkomst en groot- en overgrootouders. Familierelaties ... lees verder>>

Over ons

Preek gemist

 

 

Oorspronkelijk, Uitdagend en Dynamisch is misschien wel de beste manier om de goede boodschap van Jezus Christus te typeren en het geeft meteen een diepere betekenis aan onze naam. De Oud-Katholieke Kerk van Nederland (afgekort OKKN) is een christelijke kerk met een zeer open karakter, een moderne katholieke kerk waar je als mens volledig wordt aangesproken, met hart, gevoel en verstand en met een duidelijke katholieke liturgie, maar waarbij ruimte is om op persoonlijke wijze je geloof te beleven en waar je op eigen wijze een persoonlijke relatie met Christus kunt ontwikkelen.

Het werkgebied van de parochie is groot: Groningen en Drenthe waarbij de parochianen en gastleden van de Oud-Katholieke Sint Martinusparochie uit heel Groningen, Drenthe en Friesland komen.

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken. Je bent altijd welkom bij alle vieringen en activiteiten. Lees verder op deze website en kom eens langs op zondag of bij een doordeweekse activiteit.

Pastoor Victor Scheijde


Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.