PDF PDF Print

Financiering

Natuurlijk kost het verbouwen van een kerk veel geld. Dit geld wat we uitgeven willen we natuurlijk goed besteden aan zaken en materialen die behalve mooi ook duurzaam en nuttig zijn. Graag willen we u dus verzoeken mee te helpen om dit geld bij elkaar te krijgen. Hiervoor zijn twee mogelijkheden:

De obligatielening

Om de kosten in de toekomst te kunnen betalen heeft de landelijke Kerk een obligatielening uitgeschreven. U kunt inschrijven voor bedragen vanaf € 50,- Er worden certificaten van € 50,-, € 100,-, € 500,- en € 1000,- uitgegeven. Het is een methode die eerder al eens gebruikt is, waardoor het kerkgebouw in Egmond gebouwd kon worden.

Doneren aan eigen parochie

Wilt u liever direct aan de sint Martinusparochie doneren ten behoeve van de verbouwing, dan kan dat ook. Uw gift is van harte welkom o.v.v. "verbouwing kerkgebouw" op rekeningnummer: 3941884, t.n.v. Oud-Katholieke parochie v.d. H. Martinus te Groningen. 

De Oud-Katholieke Kerk van Nederland is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De beschikking maakt het de kerk en de daarbij behorende parochies en verdere oud-katholieke instellingen mogelijk gebruik te maken van de fiscale voordelen voor algemeen nut beogende instellingen, zoals de vrijstelling van successie- en schenkingsrecht.
Ook zijn daarmee giften van burgers aan de kerk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Bewaren

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.