PDF PDF Print

Godzoekers

De Godzoekers zijn jonge mensen die graag met elkaar willen praten over het geloof. Jong vatten we ruim op: ca 17 - 35 jaar. We nemen thema's ter hand die met de beleving van het geloof te maken hebben en die gerelateerd zijn aan het samen vieren in de kerk. Zo kun je denken aan verschillende onderdelen van de eucharistieviering, zoals de vredegroet of de eucharistie zelf.We gaan in gesprek over hoe we het beleven, wat we zelf ervan vinden en vergelijken dat met hoe het in de kerk gaat.

Gedurende het jaar proberen we vijf keer bij elkaar te komen, soms bij iemand thuis, soms met een maaltijd en soms in de parochiezaal. Ook plannen we uitstapjes, zoals naar het jongerenklooster in Diepenveen. Ook willen we in 2019 een retraite organiseren naar een abdij.

Wil je ook meedoen aan deze groep, meld je dan snel bij de pastoor. De gegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Oud-Katholieke Parochie van de H. Martinus voor Noord Nederland

Witte de Withstraat 2, 9726 EC Groningen

(zie contact voor meer info)

Parkeren:

Van maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren in de wijk van 9:00 - 18:00 (donderdag tot 21:00) . U kunt parkeren aan de straat. Parkeerautomaten staan op de hoeken van de straten. Ook kunt u overdekt parkeren in Q-park Westerhaven.